Främling … Boksignering och berättarkväll i Säffle

Några fina dagar i uppväxtstaden Säffle, med brorsa och vänner. Signerade min bok “Främling i sin stad” i torsdags på Biblioteket och berättade sen om den i Hembygdsgården.

Fredag 24 sept. blir det uppföljning i Församlingshemmet, föredrag och panelsamtal.

Säffle-Tidningen skrev om evenemangen. Före framträdandena fick min bok “Främling i sin stad” ett halvt uppslag i tidningen, hedrad av att komma tillsammans med Bokdagarna i Dalsland. Bland författarna där Göran Greider och John Swedenmark , liksom Tomas Bannerhed i samtal med Svante Weyler; för ett par år sen lyssnade jag på deras samtal om boken ‘Korparna’.

Dagen efter skrev ST om signeringen, där jag bland många nya bekantskaper fick möta gamla skolkamrater som Lars Blom och Jan Gustavsson och forskarkollegan Jan Ch Karlsson. Och inte minst Frezghi Tesfamariam som jag först samtalade med som nyanländ 2014, på HVB-hemmet Gränden och igen i våras. Frezghi kom tillsammans med Maria Ohlson från Gränden – nu nedlagt, vad hände med alla där?
På Facebook har jag några pressklipp och fler bilder från boksignering och berättarkväll. Pressklipp härnedan från Säffle-Tidningen, klicka på respektive bild så kommer artikeln som en läsbar pdf.
.
Bokinfo
finns på hemsidan här. Boken finns i nätbokhandeln.
I Säffle finns den att köpa i Hembygdsgården och på ICA Kvantum för 240 kr.
I Stockholm i Söderbokhandeln på Götgatan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen